User Tools

Site Tools


start

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
start [2018/04/20 14:23]
herman
start [2018/05/25 14:00] (current)
david
Line 20: Line 20:
 ==== Langs komen? Makersavonden:​ elke 3e dinsdag van de maand ==== ==== Langs komen? Makersavonden:​ elke 3e dinsdag van de maand ====
  
-Ben je benieuwd? Wil je de Maakplek ​eens zien? Kom eens langs bij een van de Makersavonden. Kom langs, 3e dinsdag van de maand, ​Achterweg 1. Ze worden ook aangekondigd in de [[http://​maakplek.nl|nieuwsbrief]],​ op de [[https://​www.facebook.com/​maakplek|Facebook pagina van de Maakplek]] en ze staan op de [[https://​calendar.google.com/​calendar/​embed?​src=welkom%40maakplek.nl&​ctz=Europe/​Amsterdam|openbare agenda van de Maakplek]].+Ben je benieuwd? Wil je de maakplek ​eens zien? Kom eens langs bij een van de Makersavonden. Kom langs, 3e dinsdag van de maand, ​Ulgersmaweg 47b. Ze worden ook aangekondigd in de [[http://​maakplek.nl|nieuwsbrief]],​ op de [[https://​www.facebook.com/​maakplek|Facebook pagina van de Maakplek]] en ze staan op de [[https://​calendar.google.com/​calendar/​embed?​src=welkom%40maakplek.nl&​ctz=Europe/​Amsterdam|openbare agenda van de Maakplek]].
  
 ==== Openingstijden ==== ==== Openingstijden ====
Line 52: Line 52:
  
 ====Waar zit de maakplek? (routebeschrijving)==== ====Waar zit de maakplek? (routebeschrijving)====
-De maakplek zit in The Big Building. Oftewel in het Postnl gebouw achter het station ​(Achterweg 1Groningen). Zie je een houten bankje op de stoep staan bij schuifdeuren,​ dan zit je goed. Hangt een rood bordje met de maakplek bel, aankloppen aan de raampjes bij je voeten kan ook+De maakplek zit aan de Ulgersmaweg 47b (tijdelijke plek t/m aug 2018daarna andere nog onbekende plek).
  
 ====Welkom in de maakplek==== ====Welkom in de maakplek====
start.txt ยท Last modified: 2018/05/25 14:00 by david