User Tools

Site Tools


start

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
start [2018/11/13 19:33]
127.0.0.1 external edit
start [2019/05/22 22:23] (current)
herman [Vriend(in) worden van de maakplek]
Line 1: Line 1:
-Plek in Groningen stad voor **maken** en ontmoeten mogelijk gemaakt door alle deelnemers en sponsoren.  +Plek in Groningen stad voor **maken** en **ontmoeten** mogelijk gemaakt door alle deelnemers en sponsoren. ​
- +
-Op dit moment gaat een groot deel van onze aandacht naar onze eerste [[verhuizing]],​ waarvoor we [[struisvogelstraat| druk aan het verbouwen zijn]] op onze nieuw locatie aan de Struisvogelstraat 15. +
- +
-De '​[[minibaasjes]]'​ ([[Minibaasjes naslag info|info voor minibaasjes]]) en hun [[Wensenlijst]].+
  
 ==== Wat is de Maakplek? ==== ==== Wat is de Maakplek? ====
Line 9: Line 5:
   * [[Over de Maakplek]]   * [[Over de Maakplek]]
   * [[Apparatuur]]   * [[Apparatuur]]
-  * [[Toegang tot de Maakplek]] 
   * [[Wensenlijst]]   * [[Wensenlijst]]
   * [[Maakplek projecten]]   * [[Maakplek projecten]]
   * [[Maakplek overleg]], verslagen van de overleggen.   * [[Maakplek overleg]], verslagen van de overleggen.
  
-==== Op de hoogte blijven? ==== +====Waar zit de maakplek? ​(routebeschrijving)==== 
- +De maakplek ​zit aan de [[https://​www.openstreetmap.org/node/2751501635|Struisvogelstraat 15]].
-Abonneer je op de [[http://maakplek.nl|nieuwsbrief]] of bekijk de voorgaande [[Nieuwsbrief|nieuwsbrieven]].  +
- +
-==== Langs komenMakersborrel:​ elke 3e dinsdag van de maand ==== +
- +
-Ben je benieuwd? Wil je de maakplek ​eens zien? Kom eens langs bij een van de Makersavonden. Kom langs, 3e dinsdag van de maand, Struisvogelstraat 15. Ze worden ook aangekondigd in de [[http://​maakplek.nl|nieuwsbrief]],​ op de [[https://​www.facebook.com/maakplek|Facebook pagina van de Maakplek]] en ze staan op de [[https://​calendar.google.com/​calendar/​embed?​src=welkom%40maakplek.nl&​ctz=Europe/Amsterdam|openbare agenda van de Maakplek]].+
  
 ==== Openingstijden ==== ==== Openingstijden ====
Line 31: Line 21:
 Daarnaast is de maakplek open op: Daarnaast is de maakplek open op:
   * Speciale Maakplek evenementen en wie open doet staan in de [[https://​calendar.google.com/​calendar/​embed?​src=welkom%40maakplek.nl&​ctz=Europe/​Amsterdam|openbare Maakplek agenda]])   * Speciale Maakplek evenementen en wie open doet staan in de [[https://​calendar.google.com/​calendar/​embed?​src=welkom%40maakplek.nl&​ctz=Europe/​Amsterdam|openbare Maakplek agenda]])
-  * Wanneer een ​minibaasje ​in de maakplek is (te ontdekken via [[https://​twitter.com/​maakplek|Twitter.com/​maakplek]],​ [[http://​blaakmeer.com/​openheatmap/​|heatmap]] of een berichtje aan de minibaasjes)+  * Wanneer een ​deelnemer met sleutel ​in de maakplek is (te ontdekken via [[https://​twitter.com/​maakplek|Twitter.com/​maakplek]],​ [[http://​blaakmeer.com/​openheatmap/​|heatmap]] )
  
 +
 +==== Langs komen? Makersborrel:​ elke 3e dinsdag van de maand ====
 +
 +Ben je benieuwd? Wil je de maakplek eens zien? Kom eens langs bij een van de Makersavonden. Kom langs, 3e dinsdag van de maand, Struisvogelstraat 15. Ze worden ook aangekondigd in de [[http://​maakplek.nl|nieuwsbrief]],​ op de [[https://​www.facebook.com/​maakplek|Facebook pagina van de Maakplek]] en ze staan op de [[https://​calendar.google.com/​calendar/​embed?​src=welkom%40maakplek.nl&​ctz=Europe/​Amsterdam|openbare agenda van de Maakplek]].
  
 ==== Deelnemer worden? ==== ==== Deelnemer worden? ====
  
-Zeker doen, goed idee :) Handigste is om even een afspraak met David, Jasper of Herman te maken via e-mail [[mailto:​welkom@maakplek.nl|welkom@maakplek.nl]]. Of kom langs op een makersavond (3e dinsdag van de maand vanaf 20.00) en daar David, Jasper of Herman aan te spreken.+Zeker doen, goed idee :) Handigste is om even een afspraak met Mathijs, Jasper of Herman te maken via e-mail [[mailto:​welkom@maakplek.nl|welkom@maakplek.nl]]. Of kom langs op een makersavond (3e dinsdag van de maand vanaf 20.00) en daar Mathijs, Jasper of Herman aan te spreken.
  
 Je krijgt als deelnemer: Je krijgt als deelnemer:
   * Toegang tijdens openingstijden.   * Toegang tijdens openingstijden.
   * Gebruik van aanwezig gereedschap en apparatuur.   * Gebruik van aanwezig gereedschap en apparatuur.
-  * Eigen opslag voor projecten ​en een gereedschapskist.+  * Eigen opslag voor bijvoorbeeld je projecten ​of je eigen gereedschap.
  
 Als deelnemer betaal je het volgende: Als deelnemer betaal je het volgende:
   * €30 p/m is het (minimum) bedrag p.p.   * €30 p/m is het (minimum) bedrag p.p.
   * Vind je Maakplek zo’n tof dan is meer welkom.   * Vind je Maakplek zo’n tof dan is meer welkom.
-  * Maandelijks betalen is gedoe, voor deelnemers en overhead, dus jaarlijks betalen wordt sterk aangemoedigd ​(12 maanden Maakplek plezier ​11 betalen).+  * Maandelijks betalen is gedoe, voor deelnemers en overhead, dus jaarlijks betalen wordt sterk aangemoedigd
 + 
 +====Welkom als deelnemer==== 
 +Ben je net deelnemer geworden van de maakplek dan is het handig om het de pagina [[welkom in de maakplek]] even door te nemenWeet je meteen een beetje het wat waar hoe :)  
  
 ====Vriend(in) worden van de maakplek==== ====Vriend(in) worden van de maakplek====
 Vind je de maakplek tof, maar hoef je niet persé deelnemer te worden? En toch willen ondersteunen?​ Word dan vriend (m/v) van de maakplek! Voor €10 p/m word je vriend(in) van de maakplek steun je de maakplek enorm en kun je af en toe toch mee doen met een leuk evenement in de maakplek. ​ Vind je de maakplek tof, maar hoef je niet persé deelnemer te worden? En toch willen ondersteunen?​ Word dan vriend (m/v) van de maakplek! Voor €10 p/m word je vriend(in) van de maakplek steun je de maakplek enorm en kun je af en toe toch mee doen met een leuk evenement in de maakplek. ​
  
-====Waar zit de maakplek? (routebeschrijving)==== 
-De maakplek zit aan de Struisvogelstraat 15. 
  
-====Welkom in de maakplek==== 
-Ben je net deelnemer geworden van de maakplek dan is het handig om het de pagina [[welkom in de maakplek]] even door te nemen. Weet je meteen een beetje het wat waar hoe :)  
  
 Stichting Maakplek Stichting Maakplek
 Triodos NL10TRIO0198058241 Triodos NL10TRIO0198058241
  
-Veroorzaakt door [[http://​davidbakker.nl|David Bakker]] en [[http://​hermankopinga.nl|Herman Kopinga]], aangevuld met Jasper Buurman die nu gedrieeen ​[[Overhead]] ​vormen ​(lees mee met onze '​vergaderingen'​). Bij overhead hoort dan ook de [[Financiën]], [[Planning]],​ [[Risico Inventarisatie en Evaluatie]] (die laatste term hebben wij niet verzonnen).+Veroorzaakt door [[http://​davidbakker.nl|David Bakker]] en [[http://​hermankopinga.nl|Herman Kopinga]], aangevuld met Jasper Buurman. David heeft zijn taken overgedragen aan Mathijs, ​die samen met Herman en Jasper ​nu de [[Overhead]] ​vormt (lees mee met onze [[maakplek_overleg|overleggen]]). 
start.1542133999.txt.gz · Last modified: 2018/11/13 19:33 by 127.0.0.1