User Tools

Site Tools


Sidebar

Over de Maakplek

Nieuwe Deelnemers

Deelnemer worden
FAQ voor nieuwe deelnemers


Stichting Maakplek
Struisvogelstraat 15
9713 BT Groningen
Kaart

welkom@maakplek.nl
KVK nr: 62152483

start

Wat is de Maakplek?

De Maakplek is een toffe plek in Groningen om van alles te maken en mensen te ontmoeten. Als deelnemer kun je bezig met hout, textiel of metaal. Maar je kunt hier ook je kookkunsten laten zien! Of je bezig houden met elektronica, rapid prototyping, design en code. Kortom, een plek om in alle rust en ruimte aan je eigen project te werken. De Maakplek is er voor iedereen die het leuk vindt om in zijn vrije tijd te maken en creëren.

Benieuwd? Welkom!

Kom langs op de Makersborrel op elke 3e dinsdag van de maand vanaf 20.00.

Verder naar: over de maakplek


Waar zit de maakplek?

De Maakplek zit aan de Struisvogelstraat 15 in de Oosterparkwijk in Groningen. Met de bus is halte Oliemuldersbrug dichtbij, ongeveer elke 10 minuten een bus vanaf het hoofdstation.
Kom je met de auto: We hebben 3 parkeerplekken die we delen met onze buren, regelmatig ruimte. In de straat is het betaald parkeren gedurende winkel-uren.


Openingstijden

De 3e dinsdag van de maand is iedereen welkom. Voor deelnemers is de Maakplek 24/7 geopend (na een deelname van 3 maanden). Op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdag overdag wordt er doorgaans geopend.
Voor actuele openingstijden kun je kijken op Twitter.com/maakplek of in de agenda.


Klooien met...

Deelnemers organiseren onregelmatig een “klooien met”, een soort workshop waar de organisator net zo veel leert als de deelnemers. Voor niet deelnemers kun je meedoen voor 10 euro + materiaalkosten. Ze zijn te vinden in de agenda, de nieuwsbrief en op de socials.


Deelnemer worden?

Meer informatie over deelnemer worden vind je hier.


Meer weten?

Kijk ook eens op onze socials: Instagram, Twitter/X of Mastodon


Veroorzaakt door David Bakker en Herman Kopinga. Bas is samen met Herman en Wouter onze Overhead, (lees mee met onze overleggen).

start.txt · Last modified: 2024/06/04 20:22 by herman