User Tools

Site Tools


Sidebar

Over de Maakplek

Nieuwe Deelnemers

Deelnemer worden
FAQ voor nieuwe deelnemers


Stichting Maakplek
Struisvogelstraat 15
9713 BT Groningen
Kaart

welkom@maakplek.nl
KVK nr: 62152483

over_de_maakplek

De Maakplek is een toffe plek om van alles te maken. Bijvoorbeeld van hout, textiel of metaal. Maar je kunt hier ook je kookkunsten laten zien! Of je bezig houden met elektronica, rapid prototyping, design en code. Kortom, een plek om in alle rust en ruimte aan je eigen project te werken. En om andere makers te ontmoeten! De Maakplek is voor iedereen die het leuk vindt om in zijn vrije tijd te maken en creëren. Sinds zomer 2015.

overzichtcentraal.jpeg

Basics

Stichting Maakplek Struisvogelstraat 15 9713 BT Groningen

welkom@maakplek.nl

KVK nr 62152483 Bank: NL10 TRIO 0198058241

Plattegrond linkje, ook handig.

Deelnemer worden?

Welkom als deelnemer

Ben je net deelnemer geworden van de maakplek dan is het handig om het de pagina welkom in de maakplek even door te nemen. Weet je meteen een beetje het wat waar hoe :)

Vriend(in) worden van de maakplek

Vind je de maakplek tof, maar hoef je niet persé deelnemer te worden? En toch willen ondersteunen? Word dan vriend (m/v) van de maakplek! Voor €10 p/m word je vriend(in) van de maakplek steun je de maakplek enorm en kun je af en toe toch mee doen met een leuk evenement in de maakplek.

Stichting Maakplek Triodos NL10 TRIO 0198058241

Bestuur (genoemd 'overhead')

  • Bastiaan Vos, voorzitter
  • Wouter Groenewold, penningmeester
  • Herman Kopinga, secretaris

Emailen verreweg het handigst, bellen indien je echt wil praten kun je Herman Kopinga 06 5137 1447 of Bastiaan Vos proberen. Maar dat zijn wel types die rustig de telefoon een paar dagen op do not disturb hebben staan.

De statuten zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.
Het huidige regelement wat daar bij hoort.
Conceptversie reglement, update voor 2024.

Tags

Maakplek: koken, hout, metaal, textiel, electronica, rapid prototyping, design, code, lasersnijden, 3d-printen, 3D modelleren, epoxy, siliconen, spuitcabine, verven, glas, toetsenborden, linoleum, keramiek, bami, bier, keuken, zagen, lassen, plasmasnijden, frezen, cnc, arduino, led, eierbal, breadboard, boren, klussen, computers, laptop, pc, meetups, huisautomatisering, home automation, domotica, papier, draaibank, diy, piepschuim, figuurzagen, pleisters plakken, experimenteren, maken, klooien, makerspace, hackerspace, fablab

Veroorzaakt door David Bakker en Herman Kopinga. Bas is samen met Herman en Wouter onze Overhead, (lees mee met onze overleggen).

over_de_maakplek.txt · Last modified: 2024/05/30 21:39 by jolien