User Tools

Site Tools


start

Plek in Groningen stad voor maken en ontmoeten mogelijk gemaakt door alle deelnemers. Sinds zomer 2015.

Wat is de Maakplek?

Waar zit de maakplek? (routebeschrijving)

De maakplek zit aan de Struisvogelstraat 15 in de Oosterparkwijk in Groningen. Met de bus is halte Oliemuldersbrug dichtbij, ongeveer elke 10 minuten een bus vanaf het hoofdstation. Kom je met de auto: We hebben 3 parkeerplekken die we delen met onze buren, regelmatig ruimte. In de straat is het betaald parkeren gedurende winkel-uren.

Openingstijden

overzichtcentraal.jpeg

We zijn altijd open om te maken, deelnemers hebben na drie maanden gewoon een eigen sleutel. De eerste drie maanden als deelnemer leren we je graag kennen en regelen onderling dat je er in kunt.

Daarnaast is de maakplek open op:

Langs komen? Makersborrel: elke 3e dinsdag van de maand

Ben je benieuwd? Wil je de maakplek eens zien? Kom eens langs bij een van de Makersavonden. 3e dinsdag van de maand vanaf 20.00, Struisvogelstraat 15. Ze worden ook aangekondigd in de nieuwsbrief, op de Facebook pagina van de Maakplek en ze staan op de openbare agenda van de Maakplek.

Deelnemer worden?

Leuk! Kom langs op een makersavond (3e dinsdag van de maand vanaf 20.00) en spreek Bas of Herman aan, dan regelen we dat. Heb je nog vragen over deelnemer worden, mail welkom@maakplek.nl.

Je krijgt als deelnemer:

  • Toegang.
  • Gebruik van aanwezig gereedschap en apparatuur.
  • Eigen opslag voor bijvoorbeeld je projecten of je eigen gereedschap.

Als deelnemer betaal je het volgende:

  • €35 p/m is het (minimum) bedrag p.p.
  • Vind je Maakplek zo’n tof dan is meer welkom.
  • Maandelijks betalen is gedoe, voor deelnemers en overhead, dus je krijgt per 3 maanden een factuur.

Welkom als deelnemer

Ben je net deelnemer geworden van de maakplek dan is het handig om het de pagina welkom in de maakplek even door te nemen. Weet je meteen een beetje het wat waar hoe :)

Vriend(in) worden van de maakplek

Vind je de maakplek tof, maar hoef je niet persé deelnemer te worden? En toch willen ondersteunen? Word dan vriend (m/v) van de maakplek! Voor €10 p/m word je vriend(in) van de maakplek steun je de maakplek enorm en kun je af en toe toch mee doen met een leuk evenement in de maakplek.

Stichting Maakplek Triodos NL10 TRIO 0198058241

Veroorzaakt door David Bakker en Herman Kopinga. Bas is samen met Herman en Wouter onze Overhead, (lees mee met onze overleggen).

start.txt · Last modified: 2023/07/04 19:54 by jens