User Tools

Site Tools


flyertekst

De Maakplek is een toffe plek om van alles te maken. Bijvoorbeeld van hout, textiel of metaal. Maar je kunt hier ook je kookkunsten laten zien! Of je bezig houden met elektronica, rapid prototyping, design en code. Kortom, een plek om in alle rust en ruimte aan je eigen project te werken. En om andere makers te ontmoeten! De Maakplek is voor iedereen die het leuk vindt om in zijn vrije tijd te maken en creëren. Ook deelnemer worden? Lees mee.

Locatie: Achterweg 1, Groningen (Postnl gebouw achter het station) Open iedere dinsdag en donderdag vanaf 18.00 en zaterdag om 12:00 voor deelnemers.

Eens komen kijken/borrelen? Elke derde dinsdag van de maand is vanaf 20.00 bezoek welkom in de Maakplek. Hier hoef je dus geen deelnemer van de Maakplek voor te zijn.


Nieuwe versie:

De Maakplek is een toffe plek om van alles te maken. Bijvoorbeeld van hout, textiel of metaal. Maar je kunt hier ook je kookkunsten laten zien! Of je bezig houden met elektronica, rapid prototyping, design en code. Samen proberen we apparaten en technieken die niet voor iedereen zijn weggelegd (zoals bijvoorbeeld zaagtafels, 3D printers, serverparken en sous-vide cookers) toegankelijk te maken voor onze deelnemers.

Kortom, een plek om in alle rust en ruimte aan je eigen project te werken. En om andere makers te ontmoeten! De Maakplek is voor iedereen die het leuk vindt om in zijn vrije tijd te maken en creëren. Dit doen we op de onderste verdieping van The Big Building (PostNL gebouw) aan de Achterweg 1.

Deelnemer word je al vanaf 35 euro per maand. We zijn open op dinsdag en donderdag vanaf 18.00 en zaterdag om 12:00 en natuurlijk wanneer er genoeg animo is om een extra dag(deel) open te zijn.

Nog niet overtuigd? Kom een keer kijken/borrelen. Dit mag op elke derde dinsdag van de maand vanaf 20:00. Dan kun je zelf ervaren of dit een plek voor jouw is/kan zijn.

flyertekst.txt · Last modified: 2023/03/21 21:01 by herman